Bilgrden KBH
Finansiering

Hos Bilgården KBH tilbyder vi naturligvis finansiering af dit bilkøb med enten fast eller variable rente, ligeså kan tilbyde dig at finansiere din nye bil med eller uden udbetalingen i samarbejde med:

SANTANDER CONSUMER BANK, Resurs Bank, IKANO Bank og LånLet

Santander

Har du valgt at købe din bil hos os, tilbyder vi finansiering på meget konkurrencedygtige vilkår. Vi tager udgangspunkt i dine ønsker og finder den helt rigtige løsning.

santander

Vi samarbejder med Santander, og kan vi med garanti lave en løsning der fungerer for dig. I langt de fleste tilfælde er finansieringen godkendt inden for få minutter. Vi tager gerne kampen op med banken.

Resurs Bank

Vi hjælper dig med at gøre dine planer til virkelighed. Hos Resurs Bank kan du få et lån, blot du har en sund økonomi. Klik på nedenstående link for at søge om lån, og få svar på under et kvarter.

Resurs Bank

Billån tilbydes også i samarbejde med Resurs Bank uden udbetaling til fast lav rente.

Ikano Bank

Vi kan nu tilbyde en særdeles attraktiv finansieringsordning med udbetaling til 0,- kr. i samarbejde med Ikano Bank.

Ikano Bank

Her & Nu Billån - Lån mellem 10.000 kr. og 75.000 kr.

Lån f.eks. 30.000 kr. og betal tilbage over 40 mdr. Månedlig ydelse 976 kr. Debitorrenten som er variabel er p.t. 12%. åop 17,5%. De samlede kreditomkostninger er 9.030 kr. Samlet beløb der skal betales er 39.030 kr.

Der er fortrydelsesret på kreditaftaler inden for en periode på 14 dage. Lånet formidles af Ikano Bank.

Lånlet

Lånlet er en danskejet internetbank med hovedkontor i København. Lånlet er låneformidler for Basisbank, så hver gang du optager et lån hos Lånlet, så er det Basisbank som står for at låne dig pengene og du får derfor den sikkerhed som der følger med ved at låne hos en stor bank.

Lnlet