Bilgrden KBH
Bilgården tilbyder nu nummerplader

Efter flere og store forsinkelser har SKAT endeligt indført det Digitale Motorregister.

Dette betyder at indregistering og omregistering af køretøjer nu foregår 100% digitalt og at udlevering af nummerplader nu foregår fra bl.a synsvirksomheder.

Det betyder også at den grønne anmeldelsesblanket og forsikringsbeviserne afskaffes da disse oplysninger i fremtiden vil ligger i det nye system.

Det betyder i praksis at man kan køre til syn med sin bil og køre derfra med nye nummerplader eller få omregistreret sin bil om f.eks søndagen.

Priserne er samme som de nuværende priser på motorkontoret - det vil sige Bilgården ligger ingen gebyrer eller lign. på for at tilbyde denne service!

Bilgården er blevet godkendt som autoriseret nummerpladeoperatør af SKAT hvilket betyder vi har adgang til SKAT's systemer på lige fod med de nuværende motorkontorer med enkelte undtagelser.

Lidt Om Os...

Mange af bilerne indkøbes hos større autoriserede forhandlere, men vi køber også biler af private. Vi har et stort udvalg i alle de mest populære mærker og modeller. Hvis vi ikke lige har den bil du søger, skaffer vi den i løbet af kort tid.

Vi foretager en grundig klargøring af alle salgs biler, og servicerer kun med originale dele. Bilerne leveres klargjorte og ikke klargjorte efter dit valg. Kom og kig eller ring og få et dagsaktuelt tilbud.

Jeg har Arbejdet over 10 år i auto branchen, både som ansat medarbejder og sælger samt som selvstændig.

Bilgården Kbh